Logo

TEDEN KOZMETIČNIH SALONOV od 4.11. do 11.11.2022

Izkoristite posebno ponudbo in pravočasno rezervirajte termin v tem tednu:

POPOLNO RAZVAJANJE OBRAZA – nega obraza 60 min.
Lahko ste še tako urejeni, a vaš utrujen obraz, toga in suha koža kazala leta in bremena, ki jih nosite s seboj. Zato se ji posvetite z vso skrbnostjo, jo razvajajte in blesteli boste v vseh starostnih obdobjih. Vaša koža se dan za dnem stara. Povrnitev nazaj je nemogoča. Zato poskrbite da bo lepa in negovana ostala čim dlje. Linijo za nego obraza bomo določimo same (zaposlene kozmetičarke) glede na stanje vaše kože, težavice, vaše želje in naše znanje ter izkušnje, saj je naš cilj, da iz salona greste zadovoljni. To pa še ni vse – zraven nege obraza bomo vam naredile še nego za okrog očk EYE LIFE, katera je popolna rešitev proti gubicam, temnim kolobarjem in podočnjakom ( s koloidnim zlatom, naravnim ekstraktom flavonoidov in matičnimi celicami črne mete)
DARILO: HISTOMER Golden Code EYE CREAM (vrednosti 33€) – za domačo uporabo
Kremica je bogata formula z Bio-flavonoidi, Gold-peptid in matičnimi celicami črne mete, ki so učinkovite proti temnim madežem in oteklim vekam, imajo močan lifting efekt in izboljšajo elastičnost in čvrstost tkiv na očesnem predelu.
CENA: 60€

POPOLNO RAZVAJANJE ROK 40 min.
…zajema odstranjevanje ob-nohtne kožice, oblikovanje ter nego nohtov z IBX FORMULO ter nego rok z hidratantno masko, ki ima tudi antibakterijske, proti glivične, antiseptične in regenerativne lastnosti. Te vrste manikira je namenjena “utrujenim” ali poškodovanim nohtom z nepogrešljivo nego rok. Nega nohtov z IBX SYSTEM-om bo pa popravila poškodovane dele nohta, pomaga okrepiti tanke, ukrivljene nohte in “zapolni” globoke vdolbine nohta.
DARILO: BrazzCare Hand Booster – vlažilna krema za roke z 0% MAŠČOBE, 100% HIDRACIJO (v vrednosti 5€). Krema ima negovalni in vlažilni učinek se zelo hitro vpije in ne pušča neprijetnega mastnega sloja na koži. Vsebuje Ureo in Niacinamidom (vitamin B3). Krema vaše roke varuje pred zunanjimi vplivi in daje svilnato mehak občutek; je praktične velikosti, ki se prilega vsaki torbici, tako da lahko svoje roke negujete vedno in povsod.
CENA: 22€

Izkoristite posebno ponudbo in nas obiščite v salonu; še prej pa rezervirajte svoj terminček na tel.št.: 040837878 ali preko spleta https://narocanje.studionives.si/studio-nives.

Na storitve iz posebne ponudbe TEDNA KOZMETIČNIH SALONOV ne veljajo drugi popusti. Prav tako pri navedenih storitvah ni mogoče koristiti darilnih bonov ali darilnih kupončkov. Storitev v akciji oz. iz posebne ponudbe ni mogoče kupiti kot storitev navedeno na darilnem bonu.