Logo

Darilni bon Vam bomo pripravili glede na Vaše želje in potrebe. Da bi Vam lahko kar najbolj ustregli smo pripravili darilne bone tako, da nanje lahko vpišemo katerokoli storitev iz naše ponudbe, ki jo boste izbrali za obdarovanca/ko.
Lahko Vam pa tudi napišemo katerokoli vrednost – najmanjša vrednost je vrednost najcenejše storitve iz naše ponudbe, ki si jo lahko ogledate na ceniku.

Prevzem

Darilne bone lahko naročite preko telefona ali ga osebno prevzamete v salonu.
V tem primeru da nas pokličite, si zabeležimo storitev, ki jo želite podariti in seveda vaše podatke in naslov. Darilni bon vam pošljemo po pošti, ki ga po prevzemu tudi poravnate.
Za naročilo bona nas pokličite na telefon: 040 837 878
Možen je tudi osebni prevzem v našem salonu. Svetujemo Vam, da svoj obisk predhodno najavite, da lahko v miru poklepetamo in Vam priskočimo na pomoč, če niste prepričani katero storitev bi radi podarili ali kaj si vaš obdarjenec ali obdarjenka želi.

Splošni pogoji poslovanja z darilnimi boni

Menjava storitev

V primeru menjave storitev, nam že ob izvedbi rezervacije omenite svoj namen, saj lahko sicer pride do razlik v dolžini termina.
Izberete lahko katerokoli storitev iz naše ponudbe, pri tem pa se upošteva njihova vrednost s cenika. Darilni bon se ovrednoti po vplačani vrednosti, razen če je na njem navedeno, da menjava ni možna.

Kje smo

Lokacija

Studio Nives
Panonska ulica 6
9250 Gornja Radgona

Kontakt