Logo

Teden kozmetičnih salonov od 1.4. do 10.4.2022

Izkoristite posebno ponudbo in pravočasno rezervirajte termin v tem tednu:

HISTOMER – nega obraza 50 min.
Lahko ste še tako urejeni, a vaš utrujen obraz, toga in suha koža kazala leta in bremena, ki jih nosite s seboj. Zato se ji posvetite z vso skrbnostjo, jo razvajajte in blesteli boste v vseh starostnih obdobjih. Vaša koža se dan za dnem stara. Povrnitev nazaj je nemogoča. Zato poskrbite da bo lepa in negovana ostala čim dlje. Linijo za nego obraza bomo določimo same (zaposlene kozmetičarke) glede na stanje vaše kože, težavice, vaše želje in naše znanje ter izkušnje, saj je naš cilj, da iz salona greste zadovoljni.
DARILO: HISTOMER DARILNI BON v vrednosti 15€ katerega lahko izkoristite ob naslednjem obisku za nego obraza HISTOMER 50 min. ali nakup Histomer izdelkov za nego obraza in telesa.
CENA: 45€

MANIKIRA REPAIR
…zajema, odstranjevanje ob-nohtne kožice, oblikovanje ter nego nohtov z IBX FORMULO.
Te vrste manikira je namenjena poškodovanim in krhkim nohtom; vključno s poškodbami kot so razcepljeni nohti, plastenje ter razslojevanje nohtov. Nega z IBX SYSTEM-om popravi poškodovane dele nohta, da lahko rastejo normalno, pomaga okrepiti tanke, ukrivljene nohte in “zapolni” globoke vdolbine.
DARILO: DADY OIL za nadaljnjo nego nohtov doma. Oljček, ki se hitro vpija in NE pušča mastnih sledi, izboljšal prožnost vaših nohtov in preprečil njihovo lomljenje.
CENA: 22€

Izkoristite posebno ponudbo in nas obiščite v salonu; še prej pa rezervirajte svoj terminček na tel.št.: 040837878 ali preko spleta https://narocanje.studionives.si/studio-nives.

Na storitve iz posebne ponudbe TEDNA KOZMETIČNIH SALONOV ne veljajo drugi popusti. Prav tako pri navedenih storitvah ni mogoče koristiti darilnih bonov ali darilnih kupončkov. Storitev v akciji oz. iz posebne ponudbe ni mogoče kupiti kot storitev navedeno na darilnem bonu.