Logo

Oktober

Poletje je za nami in barvita jesen je tukaj že skoraj z vsem svojim čarom 🙂
…in kot obljubljeno, bomo v Studio NIVES spet začeli s POSEBNIMI PONUDBAMI vse do meseca MAJA.

Grozdje – sladki sadež tople jeseni. Grozdje in vino vsebujeta več kot 1.000 sestavin, med katerimi so za kožo neprecenljive substance: vitamini, minerali in sadne kisline, ki se učinkovito zoperstavljajo znakom staranja in gladijo kožo.

Jesensko razvajanje nog je popolno razvajanje čutov in prava sprostitev vaših nog.

Pedikura vključuje kopel s čudovitim vonjem grozdnih jagod, piling iz morske soli in oljem grozdnih pečk, striženje in nega nohtov ter odstranjevanje trde kože in natiskov.
CENA: 25€

MASAŽA z oljem grozdnih pečk – sprostitvena masaža 50 min.

Spodbuja regeneracijo in kožo pomladi, vzdržuje naravno raven vlage, ohranja lepo strukturo povrhnjice ter kožo ščiti pred staranjem in stresnimi dejavniki okolja. Po masaži bo vaša koža mehka, gladka, napeta in svilnata na otip. Za popolno razvajanje čutov in pravo sprostitev vašega telesa.
CENA: 30€

NEGA OBRAZA z globinskim čiščenjem in AHA KISLINAMI – PRIORI

Čez poletje velikokrat koža izgubi naraven sijaj in prožnost, postane suha, pigmentacija je neenakomerna, pojavijo se tanke črte in gube.
Nega obraza PRIORI z naprednimi AHA kislinami koži po poletju povrne izgubljeno vlažnost in jo nahrani z vsemi potrebnimi snovmi. Napredne AHA kisline z LCA kompleksom odpravljajo neprijetne posledice poletja in ponovno vzpostavijo naravno čiščenje kože in obnovo celic, s čimer koži povrnejo mladosten, zdrav videz.
CENA: 45€

Ponudba velja samo v mesecu OKTOBRU!

Izkoristite posebno ponudbo in nas obiščite v salonu; še prej pa rezervirajte svoj terminček na tel. št: 040837878 ali preko spletne strani.