Logo

Oktober in november

Dnevi postajajo vse krajši, hladnejši in turbobni; vedno bolj se zavijamo v topla oblačila in se zadržujemo doma, glede na vse kar se dogaja okrog nas….Hmmm; in nam-nekaterim to sploh ni preveč všeč…

Dajmo si napolnit baterije, dajmo se razvajat od glave do pet in se napolnimo z energijo na malo drugačen način 🙂

POSEBNA PONUDBA velja samo v mesecu OKTOBRU in NOVEMBRU: 

PRIORI – nega obraza (brez globinskega čiščenja) 60 min.
Čez poletje velikokrat koža izgubi naraven sijaj in prožnost, postane suha, pigmentacija je neenakomerna, pojavijo se tanke črte in gube.Nega obraza PRIORI z naprednimi AHA kislinami koži po poletju povrne izgubljeno vlažnost in jo nahrani z vsemi potrebnimi snovmi. Napredne AHA kisline z LCA kompleksom odpravljajo neprijetne posledice poletja in ponovno vzpostavijo naravno čiščenje kože in obnovo celic, s čimer koži povrnejo mladosten, zdrav videz. Da bo razvajanje v pravem pomenu besede, vas bomo med nego še dodatno razvajli z nego rok (piling in masaža).
CENA: 40€

ESSENCE OF LIFE sprostitvena masaža 50 min.
Masaža za povrnitev energije in pozitivnih vibracij, katere v tem času še kako potrebujemo.Sprostitveno masažno olje je kombinacija dragocenih olj argana, makadamije in marelice, obogatene z esencami bergamotke, limone, jasmina, gardenije, mete in cedre. Vpliv esenc na telo in duha je blagodejen in pomirjujoč.
CENA: 35€ 

MASAŽA MEDIATION – sprostitvena masaža obraza in telesa 70 min.
Masaža za popoln odmik od vsakdanjih težav. Masažno olje iz kakovostnih rastlinskih olj in masla ter mešanico eteričnih olj. Vsebuje eterično olje kadilne bosvelije, ki je eno izmed najboljših olj za pomiritev in sprostitev. Pomaranča in limona pa dodata še olju prav prijeten vonj; nepogrešljivo za tiste, ki si želijo notranjega miru.
CENA: 42€  

Izkoristite posebno ponudbo in nas obiščite v salonu; še prej pa rezervirajte svoj terminček na tel.št.: 040837878 ali preko spleta https://narocanje.studionives.si/studio-nives.