Logo

Oktober

Poletje je za nami in barvita jesen že trka na vrata…
…in kot obljubljeno, smo v Studio NIVES spet začeli s POSEBNIMI PONUDBAMI vse do meseca MAJA.

Tokratno razvajanje temelji na regeneraciji kože po poletju, da izbrišemo poškodbe sončnih žarkov in pripravimo kožo na čarobno jesen in hladnejše dni.

Posebna ponudba v mesecu OKTOBRU:

Nega obraza s KISLINAMI ali encimskim pilingom (brez globinskega čiščenja) 50 min.
Čez poletje velikokrat koža izgubi naraven sijaj in prožnost, postane suha, pigmentacija je neenakomerna, pojavijo se tanke črte in gube.
Nega obraza s kislinami bo koži po poletju povrnila izgubljeno vlažnost in jo nahranila z vsemi potrebnimi snovmi. Kisline odpravljajo neprijetne posledice poletja in ponovno vzpostavijo naravno čiščenje kože in obnovo celic, s čimer koži povrnejo mladosten, zdrav videz. Da bo razvajanje v pravem pomenu besede, vas bomo med nego še dodatno razvajali z masažo rok.
Nega zajema: sprostitev s posebno tehniko in esencialno mešanico za sprostitev telesa in umiri misli, površinsko čiščenje obraza, encimski ali kislinski piling, serum, maska, masaža obraza (serum + krema) in nega okrog oči.
CENA: 40€

Izkoristite posebno ponudbo in nas obiščite v salonu; še prej pa rezervirajte svoj terminček na tel.št.: 040837878 ali preko spleta https://narocanje.studionives.si/studio-nives.