Logo

Cenjene stranke!

S 12.4. spet odpiramo vrata salončka. Kako dolgo bomo spet odprti noben ne ve, zato vas bomo naprej pridno obveščale preko e-pošte, spletne strani in drugih socialnih omrežji.

Z vami smo nazaj spet vse tri, Rebeka, Sara in moja malenkost…
Ker smo omejeni na 30 m2 na posamezno stranko, pomeni, da v našem salonu lahko sprejmemo samo eno stranko. Trenutno smo za vas tukaj, vsak dan (razen nedelje) od jutra do večera, po predhodnem dogovoru!

Vljudno vas naprošamo, da se za želen termin ali obisk v salonu predhodno naročite na tel.št.: 040 837 878 – prav tako za vse informacije glede storitev ali nakupa darilnih bonov. Če se ne oglasimo takoj, vrnemo klic takoj ko bo mogoče.
Terminček lahko rezervirate tudi sami preko: https://narocanje.studionives.si/studio-nives.

Zaradi omejitev in ukrepov je salon za mimoidoče ali nenajavljene zaklejen, saj se želimo med delom posvetiti vam in izbrani storitvi. Zaradi tega vas tudi prosimo, da na vaš termin prihajate ob dogovorjeni uri. Tudi če ste 5 minut prej, vas zaradi omejitev oseb na m2 ne moremo sprejeti prej, vse dokler s stranko pred vami ne zaključimo.

Za preprečevanje širjenja okužb, boste pred prihodom v salon seznanjeni (telefonsko ali z avtomatsko poslanim sporočilom) s trenutnimi ukrepi in pravili glede obiska v salonu – prosimo tudi za upoštevanje le-teh.

Trudimo se po najboljših močeh, delamo s srcem in VI ste naše vodilo, da postanete in ostanete zadovoljni in zdravi, zato prosimo za razumevanje,
Nives, Sara in Rebeka