Logo

Ukrepi in pravilnik obiska v salonu

Cenjene stranke,

kot veste, smo in bomo naredile vse za vaše in naše dobro počutje in zdravje.
Z jesensko zimskim obdobjem je prišel čas za še večje razmnoževanje virusov. Takšnih in drugačnih. 
Želimo si, da nam bi bila jesen, zima in pomlad bolj naklonjena, kot prejšnjo sezono, ko smo bili več ali manj zaprti. Ne znamo si predstavljati še enega takšnega obdobja….

Na podlagi tega sem tokrat sprejela svoj ukrep in pravilo za obisk v salon:
na termin pridite le, če nimate znakov okužbe dihal (nahod, kašljanje, bolečine v žrelu, povišana temperatura, motnje okušanja, vonja,…) in drugih simptomov nalezljivih bolezni ter niste bili v stiku s potencialno obolelimi  -> saj sedaj že vsi vemo, da ni cepiva ali zdravila, ki bi preprečil, da se okužimo. Vemo tudi, da prvih par dni, predno se razvije bolezen, težko vemo, da smo kužni. 
Zato prosim, tudi če nimate določene karante (ker ste cepljeni), nimate znakov, se počutite dobro in ste bili v stiku z okuženo osebo, ne prihajate v salon in prosim pravočasno odpovejte rezerviran termin.

Smo cepljeni in necepljeni. Pri nas ne sodimo in ne delamo razlik, niti o tem ne debatiramo. Sprejmemo vas takšno ali takšnega kot ste. Hvaležne smo, da ste z nami odkriti (karantena, slabo počutje, stik s pozitivnim ipd.) …čeprav smo na hitro čemerne, ko imamo kakšno odpoved in moramo glancati salon, se gre za nas in vas, ter naše zdravje. Bodimo odgovorni še naprej!

Torej, še enkrat, vrata salončka so odprta za vse zdrave (cepljene, necepljene in prebolele), brez znakov nalezljivih bolezni in samo po predhodni rezervaciji termina!
Zato vas prosim, da svoj obisk (zaradi kakršnihkoli razlogov) ali nakup darilnega bona, predhodno najavite na tel.št.: 040837878.

Naš “sistem” dela in “pravilnik” ostaja enak, ampak kljub vsemu še enkrat ponovimo:
– pridete ob naročani uri, brez spremstva,
– za termin POKLIČITE in NE hodite v salon (ker motite delo zaposlenih),
– če se ne oglasimo, VRNEMO klic ko bo mogoče,
– če želite se lahko sami naročite ONLINE
https://narocanje.studionives.si/studio-nives
– darilne bone naročite po telefonu in jih prevzamete po dogovoru.

In še enkrat: na termin pridite le, če nimate znakov okužbe dihal (nahod, kašljanje, bolečine v žrelu, povišana temperatura, motnje okušanja, vonja,…) in drugih nalezljivih bolezni in samo, če niste bili v stiku s potencialno obolelimi. 

Na termin pridite točni, zdravi in nasmejani 🙂

Trudimo se po najboljših močeh. Delamo s 💛 In VI ste naše vodilo, da postanete in ostanete zadovoljni in zdravi.
In da bo temu še dolgo tako, vas prosim za razumevanje in upoštevanje pravil in ukrepov.