Logo

November

Dnevi postajajo vse krajši, hladnejši, vedno bolj se zavijamo v topla oblačila in po tako topli jeseni nam-nekaterim to sploh ni preveč všeč.
Dajmo si napolnit baterije, dajmo se razvajat in se napolnimo z energijo na malo drugačen način

Dajmo se razvajat od glave do pet

Masaža ENERGIZIG 50 min.

Sprostitvena masaža energizing osvežuje, poživlja, sprošča in vrača moči. Priporočljiva je za vse, ki želijo več energije, popolno sprostitev in svilnato gladko kožo. Masažno olje vsebuje eterično olje pomaranče, grenivke in rožmarina.
Mešanica treh eteričnih olj telo odišavi z nadvse prijetno aromo in nas pripravi na nove izzive.
CENA: 30€

Pedikura ENERGIZIG – prava sprostitev vaših nog

Pedikura vključuje kopel, striženje in nega nohtov ter odstranjevanje trde kože in natiskov; za piko na i pa še masaža stopal (20 min.) z oljem energising katero dobro navlažijo tudi najbolj suho kožo. Dodana eterična olja; olja pomaranče, grenivke in rožmarina bodo pa poskrbela za več energije in nas pripravila na nove izzive.
CENA: 30€

NEGA OBRAZA z naprednimi AHA KISLINAMI – PRIORI 60 min.

AHA kisline so naravni odstranjevalci odmrlih celic in hkrati ohranjajo vlažnost kože. Naša koža se neprestano obnavlja z naravnim postopkom luščenja celic. S staranjem se ta postopek upočasni in mrtve celice se začnejo nalagati na koži, ki izgubi naraven sijaj ter postane bleda in groba. Na takšni koži se hitro začnejo pojavljati tanke črte in gube, polt postane neenakomerna. AHA kisline čistijo kožo in ji vračajo njeno naravno sposobnost odstranjevanja odmrlih celic. Rezultat je manj črt in gub, enakomerna polt in mladosten sijaj kože. Za razliko od običajnih vlažilnih krem, ki ohranjajo vlažnost kože s tem, da na koži ustvarijo plast, ki preprečuje uhajanje vlage, AHA kisline delujejo tako, da “signalizirajo” koži, naj proizvaja več naravne snovi, ki skrbi za vezavo vlage. AHA kisline ohranjajo vlažnost kože na celični ravni, od ZNOTRAJ! Pripravimo se na zimo
CENA: 32€

Izkoristite posebno ponudbo in nas obiščite v salonu; še prej pa rezervirajte svoj terminček na tel. št: 040837878 ali preko spletne strani.

Na vse storitve iz posebne ponudbe ne veljajo drugi popusti. Prav tako pri navedenih storitvah ni mogoče koristiti darilnih bonov ali darilnih kupončkov.
Storitev v akcije oz. iz posebne ponudbe ni mogoče kupiti kot storitev navedeno na darilnem bonu.