Logo

Marec

8. marec mednarodni dan žena + 25. marec materinski dan = MAREC mesec žensk in tudi naših MUČENIKOV, ki celo leto trpijo in se znojijo, da nas zadovoljijo…
Ampak, kaj pravite na stavek: happy wife, happy life….?

Pomembno je, da se zavedamo kako zelo lepo je biti ženska ali kako pomembno je biti moški.
Zato pa najdimo dan, dajmo vse skrbi na stran, najdimo čas zase in se prepustimo razvajanju:

MASAŽA ZANJO – sprostitvena masaža 60 min.
Sprostitvena masaža ob svečkah z masažnim oljem in vonjem po vrtnicah, ki prinaša občutek sreče in zadovoljstva. To je bila Kleopatrina najljubša aroma. Nekoč se je pogosto uporabljala za zapeljevanje in izboljšanje samozavesti; zato drage dame, akcija!
Obljubimo, da vas bo vonj po vrtnici spremljal še dolgo časa po masaži; počutile se boste boljše, srečnejše in samozavestnejše. Masaža zajema obraz in telo.
CENA: 42€

MASAŽA ZANJ – terpavetska masaža 60 min.
Terapevstka masaža zajema masažo hrbta in nog ter masažo stopal in refleksnih točk. Vonj po mentolu bo dvignil razpoloženje in koncentracijo; počutje po masaži se znatno izboljša, saj so mišice sproščene, napetosti je manj, koža pa bo navlažena, čista in voljna.
Kombinacija masažnih tehnik z dodanimi eteričnimi olji poprove mete, zelene mete, kadilne bozvelije, rožmarina in limone vas ne bo nikoli razočarala.
CENA: 45€

Izkoristite posebno ponudbo in nas obiščite v salonu; še prej pa rezervirajte svoj terminček na tel.št.: 040837878 ali preko spleta https://narocanje.studionives.si/studio-nives.