Logo

Februar in marec

Tukaj je mesec ljubezni, ki pravi: “Vse, kar potrebujemo je ljubezen,” a ni tako?
Ampak malo razvajanja od časa do časa pa tudi ne škodi, a ne….?

IN LOVE – sprostitvena masaža ZANJO 50 min.
Sprostitvena masaža ob svečkah z masažnim oljem in vonjem po vrtnicah, ki prinaša občutek sreče in zadovoljstva. To je bila Kleopatrina najljubša aroma. Nekoč se je pogosto uporabljala za zapeljevanje in izboljšanje samozavesti; zato drage dame, akcija 🙂
Obljubimo, da vas bo vonj po vrtnici spremljal še dolgo časa po masaži; počutile se boste boljše, srečnejše in samozavestnejše.
CENA: 35€

HYdra X4 nega obraza – za globoko in obstojno hidracijo kože 50 min. + DARILO
Ali ste vedeli, da lahko pomanjkanje hidracije povzroči prezgodnje staranje, občutljivost kože, pordelost, nečistoče in madeže? Prava hidracija se začne od znotraj. Težko pa je najti inovativne izdelke, ki bi lahko koži povrnili popolno mladostno hidracijo. Zato je čas za HydraX4, revolucijo na področju hidratacije obraza. Nega zajema:
Vlažilno in osvetljevalno čistilo za obraz. Ekskluzivna formula z več kot 25% čistega olja sladkega mandlja in visokokakovostnimi rastlinskimi
masli, odlična za odstranjevanje ličil in čiščenje. Mehča in sprošča povrhnjico, kar povzroči celoten proces rehidracije. Osvetli polt, jo naredi bolj enakomerno in privlačno. Sledi nanos maske; zaradi tega je roženica izjemno dovzetna in prepustna za vodo. Spodbuja globlje plasti kože, da absorbirajo in zadržijo vodo. Spodbuja prost pretok vode skozi kožne celice, kar zagotavlja stalno hidracijo in popolno oksigenacijo. Za masko nanesemo serum za takojšnjo hidracijo, namenjen mešani koži, ki ima zelo suhe predele, izmenično z nečistimi, aknastimi ali mastnimi predeli. Ali serum za takojšnjo hidracijo, namenjen zreli, suhi, izsušeni ali pordeli koži. Za zaključek nege še sledi nanos vlažilne kreme, ki je aktivna na 4 različnih plasteh kože. Odpravlja vse vzroke transepidermalne izgube vode. Spodbuja regeneracijo celic in pospešuje obnovo popolne mladostne hidracije.
Po zaključeni negi prejmete za domov še mini masko za obraz HYdra X4, da podaljšamo učinek same nege, hidracijo kože in lepši ten kože.
CENA: 42€

Keratinsko vihanje trepalnic ! NOVO !
Za razliko od običajnega keratinskega vihanja trepalnic Lash Filler krepi strukturo naravnih trepalnic in hrani koreninski mešiček. Trepalnice bodo po tretmaju zavihane, polne sijaja, zdrave, svilnate in mehke na otip.

Tretma lash filler zagotavlja da:

  • se z enim tretmajem poveča ukrivljenost trepalnic do 31% in
  • s tremi zaporednimi tretmaji, se poveča premer trepalnic do 24%.

Tretma filler za trepalnice je namenjen tistim, ki:

  • imajo trepalnice, ki rastejo naravnost ali navzdol,
  • Imajo zelo suhe in oslabljene trepalnice, ki jih je potrebno obnoviti in nahraniti,
  • Imajo zelo tanke trepalnice,
  • so za določen čas prenehali s postopki podaljševanja trepalnic.

CENA: 30€ (redna cena 38€)

Izkoristite posebno ponudbo v mesecu FEBRUARJU in MARCU ter nas obiščite v salonu; še prej pa rezervirajte svoj terminček na tel.št.: 040837878 ali preko spleta https://narocanje.studionives.si/studio-nives.

Naš “sistem” dela in “pravilnik” ostaja enak, ampak kljub vsemu še enkrat ponovimo:
– pridete ob naročani uri, brez spremstva,
– za termin POKLIČITE in NE hodite v salon (ker motite delo zaposlenih),
– če se ne oglasimo, VRNEMO klic ko bo mogoče,
– če želite se lahko sami naročite ONLINE – https://narocanje.studionives.si/studio-nives
– darilne bone naročite po telefonu in jih prevzamete po dogovoru.

In še enkrat: na termin pridite le, če nimate znakov okužbe dihal (nahod, kašljanje, bolečine v žrelu, povišana temperatura, motnje okušanja, vonja,…) in drugih nalezljivih bolezni in samo, če niste bili v stiku s potencialno obolelimi.

Na termin pridite točni, zdravi in nasmejani 🙂

Trudimo se po najboljših močeh. Delamo s 💛 In VI ste naše vodilo, da postanete in ostanete zadovoljni in zdravi.
In da bo temu še dolgo tako, vas prosim za razumevanje in upoštevanje pravil in ukrepov.