Logo

Februar

In je tukaj; mesec FEBRUAR  , mesec zaljubljenih ali kako mu že pravijo…?

Vse, kar potrebujemo je ljubezen; a ni tako? Ampak malo razvajanja od časa do časa tudi ne škodi, a ne 

MASAŽA VALENTINE
sprostitvena masaža 50 min.

Kombinacija kakovostnih rastlinskih in eteričnih olj je popolna za poživljajočo masažo. Eterično olje pačulija pomaga odpravljati stres, kožna vnetja in blagodejno vpliva na zelo mastno kožo. Jasmin in vrtnica sta izredno romantična in poživljajoča olja, ki dajeta občutek varnosti, zvestobe in ljubljenosti. Eterično olje sandalovine pomlajuje kožo, spodbuja obnavljanje kožnih celic in deluje kot afrodizijak, medtem ko senzualnemu ylang-ylanga pripisujejo antidepresivne in antiseptične lastnosti.
CENA: 30€

MASAŽA BE MY VALENTINE
2x sprostitvena masaža zanjo in zanj 50 min.

V kolikor si želita malo miru, razvajanja in sprostitve; si vzemita čas samo za vaju…

Čas za masažo, za popolno sprostitev telesa in duha! Prepustita se masažnim gibom ob prijetni glasbi in svečkah
CENA: 55€

** Termini so možni samo ob določenih dnevih. Zato je za masažo v dvoje potrebno rezervirati veliko prej, saj morata biti obe maserki hkrati prosti – prosim za razumevanje! Za termin nas pokličite na tel. št.: 040837878.

Izkoristite posebno ponudbo in nas obiščite v salonu; še prej pa rezervirajte svoj terminček na tel.št.: 040837878 ali preko spleta https://narocanje.studionives.si/studio-nives.

Na vse storitve iz posebne ponudbe ne veljajo drugi popusti. Prav tako pri navedenih storitvah ni mogoče koristiti darilnih bonov ali darilnih kupončkov.

Storitev v akciji oz. iz posebne ponudbe ni mogoče kupiti kot storitev navedeno na darilnem bonu.