Logo

Februar

In je tukaj; mesec FEBRUAR , mesec zaljubljenih ali kako mu že pravijo…?

Vse, kar potrebujemo je ljubezen; a ni tako? Ampak malo razvajanja od časa do časa tudi ne škodi, a ne?

Ta mesec vas bomo razvajali od glave do pet

RAZVAJAJOČA NEGA OBRAZA 50 min.
Razvajanje zajema površinsko čiščenje kože, encimski piling, oblikovanje obrvi in sproščujočo masažo obraza z masažno kremo, ki je obogatena z oljem jojobe. Kožo neguje, spodbuja njeno obnavljanje in je pri tem ne obteži. Nega je primerna za vse tipe kož, tudi za mešano do mastno in tiste nagnjene k nastajanju nečistoč.
CENA: 30€

MASAŽA TELESA S HRANLJIVIM MASAŽNIM SRČKOM 60 min.
Prepustite se prijetnim masažnim gibom z unikatno izdelanim srčkom; kateri je obogaten z naravnimi organskimi olji ter dišečimi esencami eteričnih olj. Masažna ploščica v obliki srčka je namenjena za nego kože celega telesa. Ploščica se ob stiku s kožo prične topiti in tako jo s pomočjo nežnih gibov vtremo in nahranimo kožo.
Srček je iz z organskega ekološkega hladno stiskanega kakavovega masla, mareličnega in mandljevega olja ter organskih eteričnih olj.
CENA: 35€

RAZVAJAJOČA NEGA NOG
S posebnimi nogavičkami Vam bomo premasirali in sprostili noge, odstranili trdo kožo ter pravilno oblikovali nohte. Razvajajoče nogavičke vsebujejo ekskluzivno emulzijo sestavljeno iz 100% surovin iz obnovljivih rastlinskih virov: obogatenih z aktivnimi sestavinami, katere hitro mehčajo obnohtno kožico in navlažijo noge hkrati pa preprečuje glivične in bakterijske okužbe. Za zdrav in lahek korak
CENA: 25€

Ponudba velja samo v mesecu FEBRUARJU 🙂

Na vse storitve iz posebne ponudbe ne veljajo drugi popusti. Prav tako pri navedenih storitvah ni mogoče koristiti darilnih bonov ali darilnih kupončkov.
Storitev v akcije oz. iz posebne ponudbe ni mogoče kupiti kot storitev navedeno na darilnem bonu.