Logo

December

Posebne ponudbe v tem mesecu:

MASAŽA s CIMETOVO SVEČKO 60 min. 35€

Učinki cimetove svečke so neprecenljivi. Kakovostna rastlinska olja kožo globinsko nahranijo in navlažijo, vosek pa naredi prijetno oblogo, ki jo ščiti pred negativnimi zunanjimi vplivi. Masaža s toplotnim učinkom je neverjetno čutna in sproščujoča. Izboljša prekrvavitev in presnovo, blagodejno pa vpliva tudi na bolečine v mišicah. Svečki je dodano eterično olje cimeta, ki krepi, poživlja, vrača veselje do življenja in nas ogreje. Čudovit vonj z orientalsko noto pričara popolno praznično vzdušje.

Posebna ponudba za posebne priložnosti 🙂

Posebne priložnosti zahtevajo poseben make-up, pa naj bo priložnost ekstravagantna, elegantna, formalna ali v krogu prijateljev. Z make-upom za posebne priložnosti boste zablestele na tematskih dogodkih, božični zabavi, silvestrovanju, gala prireditvi ali poslovni večerji!
Zakaj se za posebno priložnost odločiti za profesionalni make-up?
Večina žensk sicer vsak dan uporablja osnovna ličila, včasih si pa za posebne priložnosti vseeno želimo biti malo drugačne, malo bolj vpadljive,­ posebej lepe in urejene.
Če bi se za posebno priložnost v mesecu decembru želele malo poigrati in ustvariti videz, ki ni vaš vsakdanji nas pokličite in rezervirajte terminček pri nas. Med pogovorom se bomo skupaj določili za stil ličenja, uporabljeno tehnike in barvno paletko ličil, katera se bo najbolj podala vašemu celotnemu videzu.

MAKE UP & LAK 30€

*Ličenje in urejanje nohtov ter lakiranje

MAKE UP & GEL II 40€

*Ličenje in permanentno lakiranje nohtov z Gel II in IBX formulo

MAKE UP & GEL 50€

*Ličenje in podaljševanje (ali korektura nohtov)

* Termin za nohtke in termin za ličenje lahko rezervirate ob dveh različnih datumih. Izbran paketek pa poravnate ob 1. obisku.

Prav tako vam v mesecu decembru nudimo -12% popust na vse manikure, parmanentno lakiranje in podaljševanje nohtov; prav tako na korekture

Zavedamo se, da nekatere predstavnice nežnejšega spola želite ob teh posebnih priložnostih v tem čarobnem decembru še posebej blesteti; zato vas vabimo, da nas obiščete in se tokrat prepustite razvajati na malo drugačen način!