Logo

December in januar

Pripravile smo posebno ponudba za hladne dni; za razvajanje od glave do pet 🤗

ZIMSKO RAZVAJANJE – sprostitvena masaža obraza in telesa 65 min.
Masaža, ki sprošča, poživlja in osrečuje. Masažno olje z božičnim oljem, je namenjeno vsem, ki obožujejo tradicionalen praznični vonj, ki spominja na najbolj vesele decembrske dni. Eterična olja, ki so zaslužena za to čudovito aromo, zelo blagodejno vplivajo na kožo. Po masaži koža zablesti, vonj pa jo odene v najlepšo praznično aromo. Kožo pusti voljno, mehko in omamno dišečo.
CENA: 40€

WINTER EDITION sprostitvena masaža telesa + masaža stopal 70 min.
Sprostitveno masažno olje je kombinacija dragocenih olj. Vpliv esenc na telo in duha je blagodejen in pomirjujoč. Vsebuje eterična olja, ki pomagajo krepiti imunski sistem, sproščajo in dajo topli občutek na koži. Olje in e.o. poskrbijo za čudovito polt (vlaženje, prožnost in elastičnost), saj je nabito z antioksidanti, ki pomagajo koži, da ohrani mladosten in sijoč videz.
Vsebuje tudi eterično olje cimeta, ki s svojo aromatično orientalsko aromo pozitivno vpliva na razpoloženje in nas v teh
zimskih dneh prijetno ogreje 🙂
CENA: 45€

ESSENCE OF LIFE sprostitvena masaža 60 min. + DARILO
Masaža za povrnitev energije in pozitivnih vibracij, katere v tem času še kako potrebujemo. Sprostitveno masažno olje je kombinacija dragocenih olj argana, makadamije in marelice, obogatene z esencami bergamotke, limone, jasmina, gardenije, mete in cedre. Vpliv esenc na telo in duha je blagodejen in pomirjujoč.
DARILO: HISTOMER Yoj – maslo v razpršilo
Joy se s preprostim pritiskom na razpršilo spremeni v oblak drobnih in mehkih delcev, ki se v obliki masla združijo takoj, ko se dotaknejo kože. Kožo razvajajo po zaslugi masla iz manga, karitejevega masla, rastlinskih matičnih celic in aktivnih sestavin nove generacije in dajejo izreden občutek mehkobe, udobja in hidracije. Čisto veselje za vašo kožo in primeren za vso družino.
CENA: 60€

Izkoristite posebno ponudbo v mesecu DECEMBRU in JANUARJU ter nas obiščite v salonu; še prej pa rezervirajte svoj terminček na tel.št.: 040837878 ali preko spleta https://narocanje.studionives.si/studio-nives.

Naš “sistem” dela in “pravilnik” ostaja enak, ampak kljub vsemu še enkrat ponovimo:
– pridete ob naročani uri, brez spremstva,
– za termin POKLIČITE in NE hodite v salon (ker motite delo zaposlenih),
– če se ne oglasimo, VRNEMO klic ko bo mogoče,
– če želite se lahko sami naročite ONLINE – https://narocanje.studionives.si/studio-nives
– darilne bone naročite po telefonu in jih prevzamete po dogovoru.

In še enkrat: na termin pridite le, če nimate znakov okužbe dihal (nahod, kašljanje, bolečine v žrelu, povišana temperatura, motnje okušanja, vonja,…) in drugih nalezljivih bolezni in samo, če niste bili v stiku s potencialno obolelimi.

Na termin pridite točni, zdravi in nasmejani 🙂

Trudimo se po najboljših močeh. Delamo s 💛 In VI ste naše vodilo, da postanete in ostanete zadovoljni in zdravi.
In da bo temu še dolgo tako, vas prosim za razumevanje in upoštevanje pravil in ukrepov.