Logo

December

zadnji mesec v tem letu smo za vas pripravile prav posebno – praznično ponudbo 🤗

ANTI – AGE NEGA OBRAZA 50 min.
Z nego BIO HLS povečamo zaščitne sposobnosti kože, učvrstimo in zgostimo tkiva, povrnemo vitalnost kožnim celicam in jih regeneriramo, izboljšamo elastičnost in tonus kože, delujemo proti razbarvanje kože in kožnim pegam, koža po negi bo mehka, enakomerna in znatno navlažena, zmanjšale se bodo gubice in izrazne linije.
Zahvaljujoč HLS-BIO® kompleksu HISTOMER HLS povrne vitalnost kožnim tkivom in nevtralizira negativne učinke pomanjkanja hormonov, ki je povezano z menopavzo.
CENA: 40€

SLADKO RAZVAJANJE za telo 70 min.
…zajema encimski piling celega telesa in sprostitveno masažo z maslom bele čokolade. “Posladkajte” se z maslom bele čokolade, obogatene z vitaminom E in se naročite na razvajanje od glave do pet 😍
CENA: 40€

MASAŽA Z VANILIJO 50 min.
Masažno olje z jojobo, ki kožo ovije z žametno mehkobo in omamnim vonjem sladke vanilije. Za razkošno masažo telesa v teh hladnih dneh…
CENA: 30€

LIČENJE
Posebne priložnosti zahtevajo poseben make-up, pa naj bo priložnost ekstravagantna, elegantna, formalna ali v krogu prijateljev. Z make-upom za posebne priložnosti boste zablestele na tematskih dogodkih, božični zabavi, gala prireditvi ali poslovni večerji!
Zakaj se za posebno priložnost odločiti za profesionalni make-up?
Večina žensk sicer vsak dan uporablja osnovna ličila, včasih si pa za posebne priložnosti vseeno želimo biti malo drugačne, malo bolj vpadljive,­ posebej lepe in urejene.
Če bi se za posebno priložnost v mesecu decembru želele malo poigrati in ustvariti videz, ki ni vaš vsakdanji nas pokličite in rezervirajte terminček pri nas. Med pogovorom se bomo skupaj določili za stil ličenja, uporabljeno tehnike in barvno paletko ličil, katera se bo najbolj podala vašemu celotnemu videzu.
CENA: 20 – 30€

Za rezervacijo želenega termina nas pokličete na: 040837878 ali rezervacijo uredite sami ne glede na uro, iz vašega naslonjača preko spletni strani: https://narocanje.studionives.si 😎

Na vse storitve iz posebne ponudbe ne veljajo drugi popusti. Prav tako pri navedenih storitvah ni mogoče koristiti darilnih bonov ali darilnih kupončkov.
Storitev v akcije oz. iz posebne ponudbe ni mogoče kupiti kot storitev navedeno na darilnem bonu!