Logo

December

!!! NOVO !!! Nega kože z Idebenonom Complex-om !!! NOVO !!!

Kaj je idebenon?
Idebenon je super močna molekula, ki dela nadure, da nadzira učinke staranja kože. Idebenon posnema dobro znan antioksidant koencim Q10 in močan hidrokinon.
Idebenon je 60% manjši od koencima Q10, zato lahko dosti hitreje prodre v kožo.

Medicinska kozmetika pomaga pri pospeševanju koristnih metaboličnih procesov v koži. Izdelki iz te linije odkrivajo nove možnosti na področju nege kože proti staranju!
Spojina, ki to omogoča, je Idebenon Complex:

  • preprečuje staranje kože pri celičnem izvoru
  • odstrani črte in gube
  • izboljša ten in teksturo kože
  • koža postane svetlejša, bolj sveža
  • zmanjšuje pigmentacije kože
  • maksimalno zaščiti kožo pred vplivi iz okolja

In za vse ljubitelje masaž – samo v tem mesecu:

MASAŽA s CIMETOVO SVEČKO 60 min.

Učinki cimetove svečke so neprecenljivi. Kakovostna rastlinska olja kožo globinsko nahranijo in navlažijo, vosek pa naredi prijetno oblogo, ki jo ščiti pred negativnimi zunanjimi vplivi. Masaža s toplotnim učinkom je neverjetno čutna in sproščujoča. Izboljša prekrvavitev in presnovo, blagodejno pa vpliva tudi na bolečine v mišicah. Svečki je dodano eterično olje cimeta, ki krepi, poživlja, vrača veselje do življenja in nas ogreje. Čudovit vonj z orientalsko noto pričara popolno praznično vzdušje
CENA: 35€

In še posebna ponudba za posebne priložnosti…

Posebne priložnosti zahtevajo poseben make-up, pa naj bo priložnost ekstravagantna, elegantna, formalna ali v krogu prijateljev. Z make-upom za posebne priložnosti boste zablestele na tematskih dogodkih, božični zabavi, silvestrovanju, gala prireditvi ali poslovni večerji!
Zakaj se za posebno priložnost odločiti za profesionalni make-up?
Večina žensk sicer vsak dan uporablja osnovna ličila, včasih si pa za posebne priložnosti vseeno želimo biti malo drugačne, malo bolj vpadljive,­ posebej lepe in urejene.
Če bi se za posebno priložnost v mesecu decembru želele malo poigrati in ustvariti videz, ki ni vaš vsakdanji nas pokličite in rezervirajte terminček pri nas. Med pogovorom se bomo skupaj določili za stil ličenja, uporabljeno tehnike in barvno paletko ličil, katera se bo najbolj podala vašemu celotnemu videzu.

V mesecu decembru Vam nudimo -15% popust na LIČENJE in NEGO OBRAZA z Idebenon Complex-om!

Zavedamo se, da nekatere predstavnice nežnejšega spola želite ob teh posebnih priložnostih v tem čarobnem decembru še posebej blesteti; zato vas vabimo, da nas obiščete in se tokrat prepustite razvajati na malo drugačen način!

Izkoristite posebno ponudbo in nas obiščite v salonu; še prej pa rezervirajte svoj terminček na tel.št.: +38640837878 ali preko spleta https://narocanje.studionives.si/studio-nives.
Na vse storitve iz posebne ponudbe ne veljajo drugi popusti. Prav tako pri navedenih storitvah ni mogoče koristiti darilnih bonov ali darilnih kupončkov.
Storitev v akcije oz. iz posebne ponudbe ni mogoče kupiti kot storitev navedeno na darilnem bonu.

Ponudba velja samo v mesecu DECEMBRU 🙂