Logo

Barvita jesen

Poletje je za nami in barvita jesen je spet tukaj z vsem svojim čarom 🙂

…in kot obljubljeno, bomo v Studio NIVES spet začeli s POSEBNIMI PONUDBAMI vse do meseca MAJA.

Dnevi so krajši, noči sveže, vonj po morju počasi bledi…

… sivka bo tista, ki bo ta mesec prevladala, saj skriva več kot le omamne dišave. Je tista ki umiri čute, ugodno vpliva na živčni sistem in deluje kot balzam proti glavobolom. Svoj aktivni um lahko s sivko uspešno umirimo in z mislimi za kratek čas odplavamo nazaj na že skoraj pozabljen dopust 😉

SIVKINO RAZVAJANJE NOG vključuje:

V kopeli iz morske soli in sivkinih cvetov Vam bomo sprostili noge, odstranili trdo kožo ter pravilno oblikovali nohte. Po končani pedikuri se posvetimo masaži stopal z oljem sivke; z masažo sprostimo še energetske pretoke v Vašem telesu in pomagamo pri izboljševanju kroženja vseh tokov v organizmu.

CENA: 30€

SIVKINA MASAŽA – sprostitvena masaža 50 min.

Celostno pomiri, sprosti in povrne energijo. Sinergija eteričnih olj (rožmarina, grenivke, sivke..) in omamnih vonjev blagodejno vpliva tako na telo kot na duha. Z dodatnimi kapljicami čistega eteričnega olja sivke pomirimo telo, celice kože se hitreje obnavljajo, kar je po poletju in izpostavljanju na soncu še posebej priporočljivo, in po vsem deluje še čarobna sivka antiseptično 🙂

CENA: 30€

SIVKINO RAZVAJANJE za TELO in OBRAZ 70 min.

Zajema masažo telesa s sivkinim oljem in masažo obraza s HYALURONSKO AMPULO katera se priporoča pri vseh vseh tipih kože. Hyaluron se priporoča še posebej pri dehidrirani koži brez tonusa, koži kateri primanjkuje vlage in je še zmeraj utrujena od poletja in izpostavljanja uv-žarkom. Po masaži obraza  boste opazili navlaženost in elastičnost kože, ki je na videz bolj napeta, gladka, sveža in pomlajena. 

Naredite nekaj za svoje telo in duha ter se prepustite razvajanju v našem salonu 🙂

CENA: 35€

Ponudba velja samo v mesecu OKTOBRU 🙂

Izkoristite posebno ponudbo čarobne sivke in nas obiščite v salonu; še prej pa rezervirajte svoj terminček na tel.št.:040837878.