Logo

April

Juhuuuhuuuu POMLAD je tu 🤗 …in naša aprilska ponudba 😎
 
SPRING PEDIKURA
Pedikura zajema odstranjevanje trde kože, striženje nohtov ter piling in masaža iz kakovostne mediteranske soli in s hranljivim riževim oljem, ki ima neverjetne čistilne in vlažilne lastnosti. Je odličen vir vitamina E – pri tem mu pomagajo še cvetovi in eterično olje sivke, ki delujejo tudi antiseptično in pomirjevalo. Če boste med  masažo zaprli oči, boste od prijetnega vonja dobili občutek, da se nahajate že blizu morja 🤗 
Pripravimo nogice na odprte čeveljčke 😀
CENA: 30€
 
SPRING JOY – sprostitvena masaža 50 min.
Spring Joy je popolno olje za dvig razpoloženja, dobro voljo, prebujanje in optimizem. Popolna kombinacija sveže in sladke arome.
Vsebuje kakovostna rastlinska olja z veliko vitaminov A, B in E, mineralov in aminokislin. Primerna so za vse tipe kože, tako za suho, kot za izredno mastno kožo.
Masaža za dobro voljo in optimizem 😎
CENA: 30€
 
 
Za rezervacijo želenega termina nas pokličete na: 040837878 ali rezervacijo uredite sami ne glede na uro, iz vašega naslonjača preko spletni strani:   
https://narocanje.studionives.si/ 😎
 
Na vse storitve iz posebne ponudbe ne veljajo drugi popusti. Prav tako pri navedenih storitvah ni mogoče koristiti darilnih bonov ali darilnih kupončkov.
Storitev v akcije oz. iz posebne ponudbe ni mogoče kupiti kot storitev navedeno na darilnem bonu!