Logo

Januar

Stopili smo v Novo Leto, v leto 2017 in kot obljubljeno, Vas bomo v Studio NIVES še zmeraj razvajali s POSEBNIMI PONUDBAMI vse do poletja

Še prej pa eno kratko voščilo iz najine strani:

Tisoč in tisoč zvezd je nad nami,
tisoč in tisoč zvezd je med nami,
naj gre po svetu – rama ob rami – svetloba z nami.
Tisoč zvezd je nad nami,
tisoče želja med nami,
naj se v tem letu uresničijo vse,
tako bo dovolj sreče za vse.

T. Pavček

Sedaj pa k posebni ponudbi tega meseca

Strokovnjaki svetujejo januarja razstrupljanje telesa, saj je praznični december z obilico hrane in nekaj alkohola v telesu pustil posledice. Privoščimo si kratko prečiščevalno kuro ali masažo, ki bo naše telo razstrupila in mu povrnila naravno ravnovesje.

DETOX MASAŽA 35€

Detox masaža bo poskrbela za razstrupljanje in hkrati dobro počutje; navdala nas bo z energijo, dvignila raven koncentracije.
Detox olje za razstrupljanje in spodbujanje prekrvavitve vsebuje eterična olja zelene mete, majarona, cimeta, limonske trave in srebrne jelke. Vsako izmed olj dobro učinkuje na telo in duha. Eterično olje limonske trave hladi, poživlja, stimulira. Majaron pomaga zmanjševati stres in blažiti bolečine v mišicah in sklepih. Pri tem mu pomaga eterično olje cimeta, ki obenem tudi dviga koncentracijo. Zelena meta deluje antiseptično in izboljšuje razpoloženje, medtem ko jelka deluje zelo pomirjajoče in daje občutek prizemljenosti.
Masaža je idealna za vse, ki se želijo sprostiti in znebiti toksinov iz telesa.
Zajema masažo telesa in masažo stopal – 70 min.

MASAŽA s CIMETOVO SVEČKO 35€

Učinki cimetove svečke so neprecenljivi. Kakovostna rastlinska olja kožo globinsko nahranijo in navlažijo, vosek pa naredi prijetno oblogo, ki jo ščiti pred negativnimi zunanjimi vplivi. Masaža s toplotnim učinkom je neverjetno čutna in sproščujoča. Izboljša prekrvavitev in presnovo, blagodejno pa vpliva tudi na bolečine v mišicah. Svečki je dodano eterično olje cimeta, ki krepi, poživlja, razstruplja telo, vrača veselje do življenja in nas ogreje. Čudovit vonj z orientalsko noto pričara prijetno zimsko vzdušje.
Zajema masažo telesa z organsko cimetovo svečko – 60 min.

Privoščimo si kratko detox razvajanje in naredimo nekaj zase. Še prej pa rezervirajte svoj terminček na tel. št.: 040837878.

Ponudba velja samo v mesecu JANUARJU 🙂