Logo

Nega obraza

Koža je meja, ki nas ločuje od zunanjega sveta, ščiti pred škodljivimi snovmi, vročino in dehidracijo. Suh zrak, sonce, onesnažene snovi iz okolja in nepravilna nega so dejavniki, ki zmanjšujejo naravne zaloge vlage v koži. V našem salonu prepoznamo potrebe Vaše kože in jih izpolnimo v skladu z Vašimi željami.

Nege

 • Nega obraza za občutljive kože – HISTOMER
  Občutljivost kože, ki se kaže z rdečico, srbečico ali luščenjem, je nelagodje, ki je zmeraj bolj razširjeno med populacijo.
  Zato je ta nega primerna za tiste, ki imajo občutljivo kožo zaradi alergij in tiste kateri imajo občutljivo kožo zaradi ožilja (eritroza, koperoza, rosacea).

  Nega HISIRIS je razdeljena na tri nege:

  PRO DERMIS zmanjšuje občutljivost kože, ki krepi obrambo kože, preprečuje občutek nelagodja, presušenost in rdečico tipično za razdraženo kožo ali alergije. Je nega, ki ščiti in podaljša vitalnost kože, kožo regenerira in popravi; je zelo učinkovita v boju proti vnetju in staranju kože.

  PRO ROSE je specifična nega za občutljivo kožo z razširjenimi kapilarami, stalno rdečino, kuperozo ali rozacejo. Z redno nego v salonu in doma se zmanjša velikost razširjenih kapilar saj se spodbudi rekonstrukcija nove zaščitne prevleke okoli njih, tako podaljšamo vitalnost kože in preprečimo rdečino ter staranje kože.

  PRO AGE je nega zrele in občutljive kože. Ta nega kožo obnovi in okrepi z zaviranjem glavnih encimov, ki povzročajo njeno oslabitev. Ščiti in podaljša vitalnost kože (izboljša tonus in hidratacijo kože) in je zelo učinkovita pri preprečevanju rdečine in staranju kože.

  Nego določimo same (zaposlene kozmetičarke) glede na stanje vaše kože, težavice in naše znanje ter izkušnje, saj je naš cilj, da iz salona greste zadovoljni.

 • Nega obraza z vitaminom C – HISTOMER (nega brez globinskega čiščenja)
  Prva linija Vitamin C je namreč učinkovina, ki najhitreje kožo očisti in zgladi, saj vsebuje veliko obnovitvenih in antioksidativnih lastnosti, zmanjšuje globino in število gub, izboljšuje teksturo kože, izboljšuje ten kože, zmanjšuje vnetne procese v koži, izboljša imunski sistem kože, debeli kožo, ohranja vlažnost v koži in vlaži kožo. Prva linija zdravljenja obraza, ki temelji na stabilni obliki vitamin C z zelo visoko biološko aktivnostjo.

 • Hydra nega obraza – HISTOMER
  Ali ste vedeli, da lahko pomanjkanje hidracije povzroči prezgodnje staranje, občutljivost kože, pordelost, nečistoče in madeže? Prava hidracija se začne od znotraj. Težko pa je najti inovativne izdelke, ki bi lahko koži povrnili popolno mladostno hidracijo. Zato je čas za HydraX4, revolucijo na področju hidratacije obraza. Nega zajema:
  Vlažilno in osvetljevalno čistilo za obraz. Ekskluzivna formula z več kot 25% čistega olja sladkega mandlja in visokokakovostnimi rastlinskimi masli, odlična za odstranjevanje ličil in čiščenje. Mehča in sprošča povrhnjico, kar povzroči celoten proces rehidracije. Posvetli polt, jo naredi bolj enakomerno in privlačno. Sledi nanos maske; zaradi tega je roženica izjemno dovzetna in prepustna za vodo. Spodbuja globlje plasti kože, da absorbirajo in zadržijo vodo. Spodbuja prost pretok vode skozi kožne celice, kar zagotavlja stalno hidracijo in popolno oksigenacijo. Za masko nanesemo serum za takojšnjo hidracijo, namenjen mešani koži, ki ima zelo suhe predele, izmenično z nečistimi, aknastimi ali mastnimi predeli. Ali serum za takojšnjo hidracijo, namenjen zreli, suhi, izsušeni ali pordeli koži. Za zaključek nege še sledi nanos vlažilne kreme, ki je aktivna na 4 različnih plasteh kože. Odpravlja vse vzroke transepidermalne izgube vode. Spodbuja regeneracijo celic in pospešuje obnovo popolne mladostne hidracije.

 • GREEN PEEL® intenzivna nega obraza
  s postopkom zeliščnega pilinga, ki je eden od najbolj znanih in preizkušenih postopkov za izboljšanje stanja kože. Izumila ga je Christine Schrammek pred 60-imi leti. Cilj je bil pomagati ljudem, ki imajo težave s kožo.
  Green Peel zeliščne piling lahko izvajajo le certificirane kozmetičarke ali wellness centri. Njihov edinstven učinek temelji na mešanici izbranih zelišč, ki med drugim vsebuje encime, minerale in vitamine. Zeliščna zmes se vmasira v kožo s posebno masažno tehniko in z določenim pritiskom. Odvisno od količine zelišč, ki se uporabljajo in od trajanje masaže, se zgornji sloj kože ali stimulira ali se v celoti obnovi po procesu luščenja. Izboljšujejo krvni obtok in s tem izmenjavo kisika v koži in stimulirajo celično presnovo.
  V primerjavi z drugimi pilingi, Green Peel ne vsebuje nobenih kemičnih sestavin, silikonov ali ostalih škodljivih substanc.

  Je zdravstveno izpopolnjena in svetovno potrjena biološka metoda na povsem naravni osnovi. Je varna in jo lahko uporabljamo na skoraj vseh tipih kože.GREEN PEEL® ne potrebuje strojev in uspešno rešuje različne težave s kožo.

  Po tretmaju z GREEN PEEL® je koža pomlajena in sveža. Seveda je treba taki koži posvetiti posebno pozornost. Z vsakim tretmajem z GREEN PEEL® bo vaša koža močnejša, trdnejša in odpornejša. Aktivira se presnova, izboljšata se mikrocirkulacija in povezovanje kožnih plasti. Zaradi tega koža prejme več kisika in hranil. Aktivirajo se vlakna vezivnega tkiva (kolagenska in elastična vlakna), zmanjšajo pa se tudi presnovni odpadki.

  NEGE z zeliščnim pilingom GREEN PEEL®:

  • Nega FRESH UP
   Drugo ime za Fresh Up nego je Party Peel, saj se pogosto izvaja pred pomembnejšimi dogodki. Nega za takojšen efekt, brez izrazitega luščenja. Kožo poživi, stimulira celice in osveži. Z nego odpremo pore in kožo pripravimo na optimalen vnos aktivnih sestavin. GREEN PEEL Fresh Up vitalizira celice in vaša
   koža zasije z novo svežino. Zato je ta metoda idealen reševalec problemov za utrujeno kožo brez svežine in služi kot učinkovita preventiva pred prezgodnjim staranjem in izgubo elastičnosti – primerna tudi če vaša koža še ne kaže znake staranja.
   Nega se lahko izvaja na 7 dni.

   PRIMERNA za: motnje pigmentacije, utrujenost, bledo kožo in ob splošnem
   nezadovoljstvu s stanjem kože.

  • Nega ENERGY
   spodbuja krvni obtok in celično presnovo. To vodi do naravnega izboljšanja teksture kože brez ali z minimalnim luščenjem kože. Koža deluje bolj energično, znaki staranja kože pa se zmanjšajo. Koža je po tretmaju rahlo pordela in mravljinčasta, ampak pomlajena in sveža. Izogibati se je potrebno intenzivnemu izpostavljanju soncu.
   Postopek se lahko izvaja na 14 dni.

   PRIMERNA za: stanja kože povezana s starostjo, nečistoče, bledo kožo, brazgotine in motnje pigmentacije

  GREEN PEEL se ODSVETUJE pri:

  • dermatoloških težavah na koži (luskavica, ekcemi, atopijski dermatits, rozacea)
  • poškodovani koža zaradi zdravljenja z zdravili (npr. kortizon ali kemoterapija)
  • pri izjemno občutljiva koža, akutno razdražena koža
  • sončnih opeklinah
  • akutnih okužbah kože (bakterijske, virusne, glivične)
  • ranah na koži in hepesu
  • jemanju zdravil (npr. zdravila za zdravljenje aken – Accutane ali antibiotikih)
  • v nosečnosti in pri dojenju

Poskrbite za svojo kožo na pravilen način

Lahko ste še tako urejeni, a vaš utrujen obraz, razpokana in suha koža bosta kazala leta in bremena, ki jih nosite s seboj. Zato se ji posvetite z vso skrbnostjo, jo razvajajte in blesteli boste v vseh starostnih obdobjih.

Vaša koža se dan za dnem stara. Povrnitev nazaj je nemogoča. Zato poskrbite da bo lepa in negovana ostala čim dlje.