Logo

Manikura

Roke so v današnjem času odraz urejenosti človeka. Nega rok in nohtov naj bo naša vsakdanja skrb, ker so bolj kot ostali deli telesa izpostavljeni škodljivim zunanjim vplivom jih moramo še posebej dobro negovati.

Z negovanimi rokami in nohti si boste dvignili samozavest. Roke so zrcalo človeka, vendar pa po drugi strani izdajajo našo starost. Zato jih moramo skrbno ščititi in negovati, da nam bodo v ponos in pomoč.

Manikira je nega naravnih nohtov. Namen manikire je, da ohranimo naše roke in nohte zdrave. Manikira se izvaja tako ženskam kot tudi moškim.
Krhke in lomljive nohte Vam lahko utrdimo z gelom, kratke in pogrizene pa lahko podaljšamo z gelom.

Za dodatno nego kože Vam ponujamo tudi parafinske obloge in za piko na i še lakiranje nohtov po Vaši želji, za bolj samozavesten pozdrav.

Vrste

 • Naravna manikura

  …je nega naravnih nohtov in je namenjena tako kot ženskam tudi moškim. Vključuje osnovno nego Vaših rok in nohtov pri kateri Vam oblikujemo nohte, odstranimo obnohtno kožico in jo nahranimo z negovalnim oljem. Na koncu še roke nahranimo in navlažimo s kremo, katere še na koncu zmasiramo, da dosežemo prožnost in voljnost, ob enem pa pospešimo prekrvavitev Vaše kože.

  Po Vaši želji Vam nalakiramo še nohte.

 • Nega poškodovanih in lomljivih nohtov z IBX formulo

  IBX ima stalen pozitiven vpliv na naravne nohte; popravi poškodovane dele nohta, da lahko zrastejo normalno, pomaga okrepiti tanke, ukrivljene nohte in “zapolni” globoke vdolbine čez nekaj časa.

  IBX se nanaša na površini nohta kot lak za nohte. Je prodorno utrjevalno sredstvo, ki se suši v UV ali LED lučki.

  IBX tvori Intrapenetrirajočo Polymerno Mrežo – struktura v nohtu. IPN se veže na sebe in ne na keratin v nohtu; to je rezultat “čvrstosti” nohta, ki je prožen in ni krhek. Tako postane IBX permanentni dodatek v nohtu, katerega topila in detergenti ga ne bodo odstranili!

  Enostavo povedano; uporaba IBX SYSTEM-a je, kot bi naredili zavarovalno polico za vaše nohte, in jih zaščitili pred težavami, ki nastanejo ☺

 • Parmanentno lakiranje z GEL II laki

  Gel II ne vsebujejo kislin, topil, primerja ter Base-podlaka. V barvi je dodana kalcijeva formula, ki neguje nohte in skupaj z IBX formulo zdravi poškodovane nohte ter učvrstitev krhke.

  Zato Vam priporočamo permanentni lak GEL II saj dvostopenjski nanos laka omogoča hitrejšo storitev in lepši videz Vaših rok z IBX formulo pa dosežemo bolj zdrave in močne nohte!

  Redno odstranjevanje permanentnih lakov lahko povzroči poškodbo nohtne plošče, površinske “bele lise”, ki so dejansko mikrovdolbine na nohtni površini.
  IBX SYSTEM doda zaščitno plast V nohtno ploskev in ga s tem zaščiti pred procesom odstranjevanja, zato lahko rečemo, da je uporaba IBX SYSTEM-a, kot bi naredili zavarovalno polico za vaše nohte, in jih zaščitili pred težavami, ki nastanejo!

  …pustite se presenetiti 🙂