Logo

Ličenje

Nikoli v življenju si nisem predstavljala, da bodo moji hobiji tudi kdaj moj poklic in moja služba. Svoje delo opravljam z dušo in srcem; rada sanjam in uresničujem svoje sanje.

Zato sem že od leta 2009 tukaj za Vas in Vi ste moje vodilo, da postanete in ostanete zadovoljni; le tako smo vsi skupaj prišli do cilja, ki smo si ga zastavili, ko boste vstopili v Salon sprostitve, zdravja in lepote Studio NIVES, kjer bomo za Vas poskrbeli z ljubeznijo do svojega dela in z vodilom za naš uspeh.

Pri nas v salonu vam nudimo zraven ostalih storitev tudi:
~ ličenja za vse priložnosti
~ osebno svetovanje
~ tečaje ličenja
* OSEBNIH SVETOVANJ in TEČAJEV LIČENJA trenutno ne izvajamo!

Vse izhaja iz dolgoletnih praktičnih izkušenj in aktivnosti posameznikov na različnih področjih, ki se dopolnjujejo z ličenjem in ravno to zagotavlja večjo sigurnost, napredno ustvarjalnost in popolnost.

Za vsa ostala vprašanja in informacije na področju ličenja sem vam na voljo na tel.št.: 040 895 858
ali preko e-pošte: kolaric.nives@gmail.com

Prijetno brskanje naprej 😊

Programi

 • Poročno ličenje

  Zavedamo se, da je poročni dan eden izmed najpomembnejših dogodkov v življenju, zato smo pripravljeni pripravili posebne ugodnosti in lepotilne paketke – kot zanjo tudi zanj.

  Torej, sestavimo vam lahko “POROČNI PAKETEK” – s popustom glede na storitve, saj vam pri nas nudimo tudi druge storitve, kot so nohti, pedikure, nego obraza itd.; te storitve (opis in cene) najdete na naši drugi povezavi: https://narocanje.studionives.si).
  Zavedamo se, da je poroka večji strošek in če se nekdo odloči za storitve pri nas v enem od teh dveh salonov vam z veseljem pridem nasproti.
  Če vas zanima kaj več mi pošljite povpraševanje ali storitve katere bi želela vi in vaš bodoči mož (mogoče mama, sestra, priča itd.) pred in na dan poroke; datum, kraj ličenja (pridem/o tudi na dom ali na kraj samega dogodka) in vam nato pošljem neobvezujočo ponudbo, katera vas prav nič ne stane.

  Ličenje za valeto ali maturantski ples

  Ta posebne dan je eden najlepših dogodkov v življenju in hkrati prelomnica.
  Zaključek enega in začetek novega življenjskega obdobja; ko vstopimo v svet odraslih in prevzamemo odgovornost.
  Če si že poskrbela za pravo obleko in razmislila o pričeski, bomo pri nas poskrbele še za urejene roke in lepe nohtke, zapeljiv pogled in obstojen make up!
  Zablestite kot zvezde na plesišču in naj ta poseben dogodek ostane v najlepšem spominu!

  Svečano ličenje

  Svečani make up ne sme biti cenen; lahko je umirjen, lahko od vsakodnevnega videza močnejši, bolj izrazit, glamurozen, zapeljiv. Naj izraža vašo osebnost, naj bo skladen z obleko in obstojen vse do jutranjih ur.
  Prepustite se profesionalnim rokam, da boste ta dan ali večer še bolj sproščene, samozavestne in blestele, kot že dolgo ne.

  Za rezervacijo terminčka in vsa ostala vprašanja na področju ličenja sem vam na voljo na tel.št.: 040 895 858 ali preko e-pošte: kolaric.nives@gmail.com.

 • Osebno svetovanje

  Osebno svetovanje je namenjeno vsem tistim, ki se želijo naučiti osnovnih tehnik ličenja in jih znati pravilno uporabiti na sebi. Primerno je za osebe, ki se redno ličijo, kot tudi za tiste, ki znajo uporabiti le maskaro.

  Na najinem srečanju boste spoznala in se naučila:

  • kakšen tip kože imate in kako negovati svojo kožo – vsakodnevno!
  • pravilno oblikovati svoje obrvi
  • pravilna izbira ličil glede na tip in starost kože
  • spoznala boste svoj obraz; kako se pravilno naličiti, kako prekriti nepravilnosti in zasenčiti ali poudariti druge dele obraza
  • izbrati in uporabiti barve, ki najbolj poudarijo vašo naravno lepoto, barvo oči in ten kože
  • kako se naličite glede na priložnost

  Potrebujete: terminček, svoja ličila in čopiče; ni pa pogoj, saj moja učilnica premore en kup ličil in čopičev!

  Osebno svetovanje traja od 3 do 4 ure.

  Po zaključenem srečanju dobite tudi literaturo, ki je namenjena izključno Vam – saj je personalizirana!

  Za rezervacijo terminčka in vsa ostala vprašanja na področju ličenja sem vam na voljo na tel.št.: 040 895 858 ali preko e-pošte: kolaric.nives@gmail.com.

 • Tečaji ličenja

  Tečaj ličenja je namenjen vsem, ki bi radi izpopolnili svoje veščine ličenja. Primeren je za tiste, ki delajo v kozmetiki, frizerstvu ali se kakorkoli ukvarjajo z lepoto in seveda tudi za vizažiste, ki bi radi izpilili določene tehnike.

  Nudim vam različne tečaje oz. sklope ličenja:

  • Osnovni tečaj ličenja – zajema nega kože pred ličenjem, pravilna izbira materialov, oblikovanje obrvi, prekrivanje nepravilnosti, različne tehnike senčenja obraza, nanos maskare, oblikovanje ustnic, nanos šminke in poudarjanje ličk
  • Nadaljevalni tečaj ličenja – zajema ponovitev sklopa osnovnih tehnik ličenja, pravilna izbira barv glede na tip kože, barve oči in priložnost ličenja, tehnike senčenja oči, eyeliner, nanos čopkov in umetnih trepalnic
  • Tečaj: Poročni Make up – (primeren za frizerke in kozmetičarke, ki poznajo in obvladajo osnove ličenja)
  • Tečaj: Svečani Make up – (primeren za frizerke in kozmetičarke, ki poznajo in obvladajo osnove ličenja)

  Potrebujete: terminček, dva modela na katerih boste lahko izvajale tehnike ličenja in svoje čopiče; ni pa pogoj, saj moja učilnica premore en kup ličil in čopičev!

  Tečaji se izvajajo od 4 do 6 ur – tečaj se lahko izvaja individualno ali v manjši skupini (do 4 osebe).

  Po zaključenem srečanju dobite tudi literaturo in potrdilo o opravljenem tečaju!

  Za rezervacijo terminčka in vsa ostala vprašanja na področju ličenja sem vam na voljo na tel.št.: 040 895 858 ali preko e-pošte: kolaric.nives@gmail.com.