Logo

Keratinsko vihanje trepalnic

Kaj je vihanje trepalnic?

Vihanje trepalnic je naraven, neboleč in hiter postopek, ki zaviha trepalnice od korena do konic. Vihanje trepalnic ne uničuje, zato je postopek povsem varen. Hkrati pa trepalnice s keratinom obnavlja, nahrani in okrepi ter podari odprt pogled in navidezno daljše trepalnice.

Poleg lepotnega učinka poskrbimo tudi za nego vaših naravnih trepalnic. Keratinsko olje, ki ga uporabljamo med izvajanjem tretmaja, v matriksu trepalnice vzpodbudi razmoževanje celic keratinocitov, kar pomeni, da trepalnice rastejo hitreje in se zgostijo, steblo trepalnice pa napolni s keratinom. Več kot je keratina, močnejše so vaše trepalnice.

Za koga je vihanje trepalnic primerno?

Trajno vihanje trepalnic je primerno za vse s tanjšimi in krajšimi trepalnicami in pri tistih, ki želijo poudariti svoje oči brez uporabe umetnih trepalnic.

Potek vihanja trepalnic

Najprej očistimo oči, nato na veko položimo silikonski nastavek za vihanje trepalnic. Ko je vse pravilno nameščeno, nanesemo na vaše trepalnice nekaj losjonov. Prvi je losjon za dviganje, ki omogoča, da se trepalnice oblikujejo, nato losjon za fiksiranje trepalnic in na koncu hranilni losjon, ki poskrbi za vlaženje.

Rezultati tretmaja običajno trajajo od šest do osem tednov, odvisno od tega, kako hitro rastejo vaše naravne trepalnice in kako goste imate.

Prednosti keratinskega vihanja

Z keratinskim vihanjem so vaše trepalnice videti popolne od trenutka, ko se zbudite. Keratinsko vihanje trepalnice ne zahtevajo posebne nege ali vzdrževanja. Lahko se ukvarjate s katerimkoli športom, greste v savno ali na bazen in se trepalnice ne bodo uničile in izgubile oblike. Ker vam jih ob postopku vihanja tudi pobarvamo, pa se lahko poslovite tudi od maskare in temnih kolobarjev okoli oči ko se le-ta razmaže.

KONTRAINDIKACIJE

Postopek vihanja trepalnic se odsvetuje strankam, ki imajo:

  • Poškodovane lastne trepalnice ali poškodbe kože v predelu kjer izvajamo storitev,
  • Nedavna operacija oči,
  • Vnetje oči,
  • Bakterijske ali virusne okužbe oči,
  • Kemoterapija,
  • Seneni nahod,
  • Alergije in občutljivosti.