Logo

Geliranje nohtov

Zagotovo vsaka izmed nas ve, koliko časa in potrpljenja je potrebno nameniti lepim in negovanim nohtom. Kot je že dolgo znano, so nohti naša osebna izkaznica.

Urejanje nohtov je tako eno izmed opravil, ki ženskam vzame največ potrpljenja in predvsem »živcev«. Poleg omenjenega opravila, ki zajema oblikovanje, piljenje, nego, lakiranje in še kaj pa ne gre pozabiti na nevšečnost, ki pesti kar veliko posameznic: če so naši nohti že po naravi krhki, se lahko kaj kmalu zgodi, da se nam eden izmed končno dolgih nohtov zatrga, čemur sledi krajšanje vseh. Začaran krog, ki ga ženske rešujejo predvsem z izdatnimi lakiranji z utrjevalci za nohte, masažami obnohtne kožice in kopelmi za nohte. Vendar mnogim tudi to ne pomaga, da bi sploh lahko dosegle dolge nohte, ki že skozi čas veljajo za
simbol ženstvenosti.
Dobra alternativa je v tem primeru odločitev za gelirane nohte.

Podaljševanje nohtov lahko izvedemo na krhkih in lomljivih nohtih, kratkih in pogrizenih nohtih ali na naravnih. Nohte Vam podaljšamo po Vaši želji s tehniko “na šablono”.
Nohte Vam nato nalakiramo z barvnim gelom ali se odločite za tehniko “franch” ali “babyboomer”; dodamo psolikavo ali pustimo kar naraven videz nohtov – po želji.

Če se odločite za podaljševanje nohtov je potrebna korektura, ki se izvaja po 2 do 4 tednih, odvisno kako hitro rastejo Vaši nohti.
Če se odločite za podaljševanje nohtov samo za enkratno priložnost ( maturantski ples, poroka… ), vam priporočamo, da izberete tehniko LED GEL.

Še zmeraj imate na razpolago več različnih tehnik za lepe in zdrave nohtke;

  • IBX sistem (zdravljenje poškodovanih, tankih in lomljivih nohtkov)
  • klasična manikira (vsi tipi nohtkov)
  • permanentno lakiranje z IBX formulo (za nohtke ki želijo biti zdravi in lepo urejeni)
  • permanentno lakiranje GREENIK (za utrjevanje tankih in lomljivih nohtkov in top izgled)
  • utrjevanje nohtov z LED gelom (za lepo urejene, utrjene nohtke za enkratno priložnost ali na dolgi rok; enostavno odstranjevanje)
  • podaljševanje ali geliranje z že znano 4D GEL tehniko